joi, 5 mai 2011

TV B Gone - telecomanda de oprit / pornit TV

Traim intr-o era in care informatia curge de peste tot. Important este sa o selectam, sa o analizam si sa o folosim in avantajul nostru.

Din pacate se vede treaba ca azi lumea nu mai e in stare de a selecta si de a face ceva bun cu informatia, astfel ca media "prosteste pe prosti", cum spune un distins domn din media romaneasca.

Si pentru ca "mintim poporul cu televizorul", de multe ori vrem sa inchidem TVurile care merg aiurea si care cumva ne deranjeaza. Dar cum sa faci asta? Esti intr-un aeroport, esti intr-un local samd, undeva unde televizorul merge si iti injecteaza in subconstient tot felul de gunoaie.

Iata ca un domn suparat pe aceasta lipsa de alternativa s-a gandit el si a nascocit un dispozitiv de oprit / pornit televizoarele. Aici este linkul catre "TV B Gone".

Practic este vorba de o telecomanda cu infrarosu ca cea de la autoturisme; cu ea poti stinge sau aprinde orice televizor din lume (cel putin asa se lauda creatorul ei). Vezi ce vrei, cand vrei, vezi ce iti place, un mod responsabil de a vizona emisiunile TV.

Oricum, inventatorul Mitch Altman afirma ca pe el l-a ajutat uitatul mai rar la TV: a avut timp sa inventeze acest dispozitiv :)

__

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu